Diari d'un professor a NY: serà un recull de les meves observacions, pensaments i emocions de una aventura que m'ha portat a New York a fer de professor. Diari d'un professor a NY: será una colección de mis observaciones, pensamientos y emociones de una aventura que me ha llevado a New York a trabajar como profesor. Diari d'un professor a NY: will be a collection of observations, thaugts and emotions of an adventure that brought me to New York to work as a teacher.

Tuesday, September 12, 2006

11-S. Encounter Point.

New York, 19 C.

He anat a veure un documental MOLT BÓ.

Encounter Point, no sé si et sona...

Sempre en aquestes coses em plantejo el mateix que pensava a RAI, no acabem fent les xerrades, els cineforums, els mails... Les recollides de signatures sempre per als mateixos, per nosaltres i 4 més? no obstant la resposta que em dono, és: cal parlar, explicar-ho i fer correr la veu... No s’ha de defallir.

Grandíssim i emotiu documental sobre la realitat d’algunes persones afectades per la violencia deguda al conflicte àrab-israelí... Persones que tot i el dolor lluiten i resisteixen de manera no violenta, membres d’associacions de pares i mares que han perdut al seu fills, algun familiar... perones que controlen el primer impuls violent i s’enfronten a la seva realitat de manera valenta i tenaç, que busquen parlar amb el que per molts anys ha sigut l’enemic.

El flyer que m'han donat a la sortida diu:

Si haguessis perdut al teu més estimat degut a la violència...
Si haguessis passat 10 anys a la presó...
Si el conflicte et fés marxar de casa...
Buscaries revenja o lluitaries per la pau?

  • www.encounterpoint.com


  • A la web entre d’altres hi ha un curt de 7 minuts que és un bon resum.

    1 Comments:

    Anonymous Anonymous said...

    "La vida de las nubes es separarse y encontrarse.Una lágrima y una sonrisa"
    Jalil Yibran

    4:23 PM

     

    Post a Comment

    << Home